Terug..


Hoeve Rijckevorsel        
  Hoeve “Rijckevorsel”  
 
ing. L.W. Vreugdenhil,
Bonnenweg 50,
3151 XA Hoek van Holland.

 
  tel.nr.:
faxnr. :
e-mail :
site :
banknr.:
Skal :
0174-384807
0174-386161
vreugdenhil.lankers@planet.nl
www.debonnen.nl
32.32.32.051
019652
 


een biologisch landbouwbedrijf met speciale aandacht voor natuur en recreatie!

Camping “De Kraai”

Op het landbouwbedrijf van Leen Vreugdenhil kan de liefhebber echt kamperen bij de boer. De Wet op de Openlucht Recreatie geeft toestemming tot het plaatsen van maximaal 15 kampeereenheden bij een agrarisch bedrijf gedurende het hoogseizoen. Leen Vreugdenhil speelt in op deze mogelijkheid middels het initiatief van camping “De Kraai”.
Vanwege de beperktheid van het aantal standplaatsen kan slechts een select aantal gasten worden toegelaten. Een keuze voor deze minicamping dient een bewuste keuze te zijn. In de voormalige moestuin bestaat er de gelegenheid een tentje te plaatsen tussen de bramenstruiken en de framozenhaag en in de schaduw van de appel- en perenbomen.
Tevens is er een plaats gecreëerd voor een aantal caravans, vouwwagens en/of campers. In een idyllische omgeving kunt u volkomen tot rust komen tijdens een korte vakantie of kunt u voor slechts een nacht uw tentje opzetten bij uw voet- of fietstocht.
Er zijn kwalitatief goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Na het doorlopen van de procedure wordt u geacht de regels in acht te nemen die behoren bij het te gast zijn op een echte onvervalste boerderij.
Camping “De Kraai” richt zich met name op de liefhebbers van historie, natuur, kunst & cultuur. Te gast zijn op deze minicamping betekent respect hebben voor de omgeving waarin u verblijft. Het betekent ook de kans op ontmoetingen met “wereldburgers”, d.w.z. met mensen die zich los kunnen en willen maken van de engheid, de bekrompenheid en de beperktheid van het dagelijks bestaan. Dat is de doelgroep waar deze camping zich op richt. Deze minicamping wordt als initiatief gesteund door het ECEAT, het Europees Centrum voor Eco Agro Toerisme. Deze organisatie zet zich in voor het behoud van oorspronkelijke landschappen middels het kamperen op biologische/ecologische boerderijen.
U kunt tijdens uw verblijf dan ook kennismaken met de biologische productiewijze van voedsel. Tevens kunt u kennismaken met wisselende exposities in de zomergalerie.
Bij de tarieven is er niet alleen rekening gehouden met de aanwezige faciliteiten, maar ook met de aanwezige kwaliteiten als rust, ruimte en de mogelijkheid tot reflectie.
Camping “De Kraai” is daarmee bij uitstek geschikt voor de recreant die op zoek is naar de natuur, het ritme van de agrarische productie en de stilte van de polder. Ofschoon dichtbij strand, bos en duinen en bezienswaardigheden als de Stormvloedkering is deze lokatie toch weer ver van schreeuwerige campings en andere uitgaansoorden. Juist dat maakt deze minicamping een waardevolle aanwinst voor de kwaliteitsbewuste en stilteminnende recreant. De naamgeving van de camping is gebaseerd op een streeklegende.

Klik hier voor een gedetailleerde route beschrijving.
en klik hier voor een aantal foto's van Camping "De Kraai".


Terug..